Kerstmenu 2018


Het kerstmenu 2018

€ 39.75 per persoon

Keuze voorgerecht:

 Verse tonijn met een korst van sesam, kleine pittige gamba’s, gerookte zalm en Hollandse garnalen
Of
Dungesneden spaanse Pata negra, Lomo Iberico en Italiaanse Bresaola met gefrituurd ei en sauce Hollandaise

Soep :

Bouillabaisse Met verschillende soorten vis

Spoom :

Huisgemaakte Scroppino citroen sorbetijs, Vodka en Prosecco

keuze hoofdgerecht :

Zalm op Japanse wijze

met groene asperges op Wakame met een lichte knoflook soja olie
Of
Black Italy Entrecote

Gegrilde entrecote met geschaafde parmezaan, Italiaanse olijfolie, verse limoen druppels en rucula

Dessert :

Aan tafel bereid

Crêpe suzette

een flensje in gekaramelliseerde saus van boter, suiker,  sinaasappel en sinaasappelschil. geflambeerd met Grand Marnier en vanille ijs